Aktiviteetit

Villa Pinean parasta antia on helpot puitteet lomailuun ja järviluonnosta nauttimiseen. Huvilalla voit viettää rentoutavaa mökkielämää uiden ja saunoen, Vehkajärvellä veneillen, kalastaen, marjastaen ja sienestäen. Talvella järven jää tarjoaa mahdollisuudet hiihtämiseen ja kirkkaalla jäällä retkiluisteluun. Ympäristössä on myös laajat moottorikelkkareitistöt.

Ulkoilumahdollisuuksia laajentaa huvilalta reilun 30 km päässä sijaitseva, saarirykelmän muodostama Päijänteen kansallispuisto. Kulttuurinnälkäisille on tarjolla aktiivista kulttuurielämää erilaisten teemajuhlien ja tapahtumien muodossa niin Padasjoen kunnassa kuin laajemminkin Etelä-Päijänteen alueella.

Maastoautosafarille Laipanmaahan!

alasVilla Pinea on osa elämyksellisiä maastoautosafareita järjestävää Pro Fantasy Safari Oy:tä. Tarjolla on mahdollisuus yhdistää rentouttavaan mökkilomaan jännitystä tarjoava erämaaseikkailu täysverisillä maastoautoilla.

Maastoautosafarilla osallistujat pääsevät testaamaan omia ajotaitojaan täysin normaalista poikkeavissa olosuhteissa. Samalla safari tarjoaa seesteisiä suomalaisia erämaamaisemia ja luonnonrauhaa. Lähtöpisteenä toimii Mäki-Penttilän vanha sukutila, varsinaiset ajoreitit sijoittuvat tilan maille Etelä-Suomen suurimpiin kuuluvan Laipanmaan erämaa-alueella. Safarilla osallistujat saavat kokea unohtumattomia kokemuksia ja haasteita!

Pro Fantasy Safari Oy on järjestänyt maastoautosafareita vuodesta 1998. Vuonna 2012 toimintaa laajennettiin rakentamalla luksushuvila Villa Pinea, jota voi varata sekä safareiden yhteyteen että itsenäisenä lomahuvilana.

Lisätietoa alueen palveluista ja tapahtumista: